Minden ami CB

Minden ami Cinema Bizarre. Koncertek, élmények, koncertélmények, fordítások és műfordítások, cikkek, kritikák, viccek, aranyköpések és tényleg ami kell.

Friss topikok

Strify első utalása fővárosunkra

síró_bohóc 2009.06.10. 20:30

Mielőtt bárki kérdésekkel bombázna, a szóban forgó írás itt található.

 

 

Strify Drágám,

önzetlenül és elfogultság nélkül mondom: egy kicsit tapintatlan voltál. Nem lenne közfelháborodás, ha másképp tálalod az egészet.

Mondjuk:

soha nem jártunk még Budapesten és nem ismerjük az országot, de eléggé vicces és/vagy idegesítő volt, hogy a repülőtéren a sétabotom miatt fennakadtunk az ellenőrzésen, mert a biztonságiak veszélyesnek minősítették. Ilyen még máshol nem fordult elő. (megjegyzés pluszpontér': Remélem egyszer itt is lesz koncertünk és láthatunk magyar rajongókat is. - Vagy valami hasonló.)

 

Mert ebből mi jött le nekünk?

  • egyszercsak megjelentetek Budapesten és senki nem tudta mit kerestek itt, pláne CB ügyben
  • fájó szívvel gondoltunk arra, hogy csak átmentetek az országon, se koncert se semmi és az első magyarországi élményetek is negatív
  • sajnálatos módon ennek megértéséhez magyarnak kell lenni, vagy legalábbis itt kell élni és figyelni kell a politikai eseményeket. Azt hiszem ez nem nevezhető egyszerűen unszimpátiának, vagy hogy a magyar biztonságiak bunkók. (Asszem Ferihegyen nem in-kalosok vannak, de ha igen akkor szóljatok.)

Ettől függetlenül...

  • Akármilyen hülye indokot kitalálhattak. Egyszerűen érthetetlen, hogyha csak átmész Ferihegyen és nem kóricálsz be a városba/országba, akkor nem mindegy? Mert ha egy frissen sült kenyér annyira veszélyes a nagymamám kezében, hogy azt össze kell nyomni, mert bombát sejtenek benne, (több mint valószínű, hogy egy 70 év fölötti néni fogja berobbantani az utcát), na ez is röhejes, de ti ki se tettétek a lábatokat a reptérről... Innentől kezdve hogy egy kb. 1 m hosszú fémes (lekerekített) végű bot miért veszélyes azt nem tudom. Majd ha az ország ahova mentek koncertezni veszélyesnek találja, akkor kobozza el az. (Ez esetben Ukrajna.) Nekünk mi közünk hozzá???

 

Mellesleg hozzátenném hogy koncerten óvatosan hadonásszá' azzal a bottal mert úgy fogsz járni mint a Lovesongs forgatásán és azzal nem békélne meg a lelkiismereted.

Ugye így van?

 

 

Címkék: budapest élmény cinema megjegyzés bizarre strify sétabot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sirobohoc.blog.hu/api/trackback/id/tr801177521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása